Over de Kwekerij

Kwekerij Arendshoeve in Aalsmeerderdijk, is een bloeiende onderneming die zich toelegt op het kweken van diverse plantensoorten in hun eigen kas. Met een gepassioneerde toewijding aan de teelt van een gevarieerd assortiment planten, heeft Kwekerij Arendshoeve een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor kwalitatieve en unieke planten.

In de uitgestrekte kassen van Kwekerij Arendshoeve gedijen verschillende plantensoorten met zorg en expertise. Onder deze variëteiten vallen onder andere de soorten: Rhipsalis, Sanseveria, Lepismium en Epiphyllum.

Rhipsalisen, bekend om de hangende en sierlijke groeiwijze, vindt hier een thuis te midden van andere fascinerende cactussoorten. Sanseveria, met zijn opvallende bladeren, gedijt eveneens in de kas en voegt een vleugje elegantie toe aan het assortiment.

Lepismium, een geslacht van epifytische cactussen, wordt met zorg en aandacht gekweekt, en de kas biedt de ideale omgeving voor het gedijen van deze bijzondere planten. Daarnaast verwelkomt de kas de kleurrijke bloemen van Epiphyllum, waardoor de omgeving wordt opgefleurd en de diversiteit van het aanbod wordt versterkt.

Kwekerij Arendshoeve is niet alleen een plek waar planten worden gekweekt, maar ook een bron van expertise en passie voor liefhebbers van bijzondere en goed verzorgde planten. De kwekerij biedt een scala aan keuzes aan de handel en aan directe afnemers zoals kantoorinrichters, interieur designers maar ook eventmanagers.

U wordt ondersteund door de kennis en ervaring van het toegewijde team achter Kwekerij Arendshoeve.