Onze XXL planten

Kwekerij Arendshoeve kweekt een uniek sortiment hangplanten in XXL formaat. Soorten als Epiphyllum, Lepismium, Rhipsalis en ook Varen soorten.

De XXL planten van De Arendshoeve zijn oersterke planten met karakter, planten met charisma. “Gekke” planten, uniek van vorm en afmeting, het zijn dus echte blikvangers.

Planten om van te houden, te omarmen.

De XXL planten beschikken over unieke eigenschappen:

  • Ze zijn nauwelijks vatbaar voor de meeste ziektes,
  • Geen last van bloem-blad of knopval,
  • Geen rommel op de vloer,
  • Weinig eisen aan de verzorging,
  • Water geven kan best wel eens vergeten worden, dus zonder zorgen op vakantie.

Kortom ideale planten voor op kantoor, voor op de balie, in de wachtkamer, in de ontvangstruimte, rondom de aula, in de binnentuin, in het restaurant, in de meubelzaak of gewoon thuis in de woonkamer van de moderne mens.

Kantoorinrichters en Standbouwers

De kantoorinrichters, de projectbeplanters en interieurdesigners zouden de vele mogelijkheden van onze grote hangplanten kunnen laten meewegen bij hun ontwerpen. De XXL planten van De Arendshoeve geven een extra impuls aan de groenbeleving die mensen nodig hebben. XXL hangplanten mogen daarbij niet ontbreken. Uniek van vorm en uitstraling. Niet alleen hangend , maar ook bijvoorbeeld in keramiek of op hogere bijzettafels. Als afscheiding van ruimtes voor meer privacy.

Ook standbouwers kunnen de show stelen met onze planten en een indrukwekkende atmosfeer creëren.
Planten in huis of op kantoor zijn bewezen stress verlagend , sfeer verhogend, luchtverversend , geluiddempend en verhogen de productiviteit en creativiteit. Door werkplek-afscheiding ook privacy verhogend. Hangplanten hebben dit allemaal in zich . Ontelbare toepassingsmogelijkheden.